Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Szijjártó reménytelen

2017. május 31. - Harun al Rasid

Mindenféle nemzetközi szervezetekhez fordul a kormány annak okán, hogy szerintük az EP Magyarországot elítélő nyilatkozatában egy terrorizmus miatt elítélt embert  menteget. Konkréten az ENSZ-hez, az EBESZ-hez, az Európa Tanácshoz, a NATO-hoz  (?), valamint a KÖJÁL-hoz, és a Kisállattartók Egyesületéhez.  A pubi, persze, úgy érezte, hogy ezzel kapcsolatban  neki most meg kell nyilvánulnia, és egy csomó marhaságot összehordott.

Elsőbben ismételten – s immár végleges hülyeségéről téve tanúbizonyságot – illegális bevándorlókról hadovált.  Olyan, hogy illegális bevándorló nincs. Bevándorló csak egy idegenrendészeti  procedura után, közel állampolgársági jogosítványokkal ellátva lehet valaki. Illegális az határátlépő lehet, esetleg illegálisan/jogtalanul hazánkban tartózkodó. Node, mit lehet várni egy futsalostól? Magas ez neki, mint lónak a farzseb.

De van még tovább.  A pubinak fingja sincs arról, mit is jelent a terrorizmus. No, akkor világosítsuk már fel egy kicsit.

Btk. 314. § terrorcselekmény

  1. § (1) aki abból a célból, hogy
  2. A) állami szervet, más államot vagy nemzetközi szervezetet arra kényszerítsen, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön,
  3. B) a lakosságot megfélemlítse,
  4. C) más állam alkotmányos, társadalmi vagy gazdasági rendjét megváltoztassa vagy megzavarja, illetve nemzetközi szervezet működését megzavarja,

A (4) bekezdésben meghatározott személy elleni erőszakos, közveszélyt okozó vagy fegyverrel kapcsolatos bűncselekményt követ el, bűntett miatt tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki az a) pontban meghatározott célból jelentős anyagi javakat kerít hatalmába, és azok sértetlenül hagyását vagy visszaadását állami szervhez vagy nemzetközi szervezethez intézett követelés teljesítésétől teszi függővé.

Most jön a pubi érvelése. Szerinte Ahmed H. vezetésével az illegális bevándorlók (sic!) a zöldhatáron a magyar rendőröket órákon át (!) kövekkel dobálták. Megint ez a fogalomzavar: illegális bevándorlók, akik ráadásul még a határ túloldalán voltak!

Idézzük ide a pubi sajtótájékoztatóján elhangzottakat:

„…ha valaki látta azokat a feltételeket (?!) , az meggyőződhetett arról…” Miről is?   

Ráadásul az elítélő nyilatkozat – minő impertinencia! – tárgyaknak nevezi azokat a dolgokat, amik konkrétan kövek voltak, amik Magyarország területéről (?!) Magyarország területére a Magyarország területét védő rendőrökre irányultak. Iszik ez a pasas, vagy porokat szed? Na ja. Egy olyan országban, ahol a kockakő csak a vélemény kifejezésének eszköze, nem is értem ezt a durva tévesztést.

Tekintsük ezt a pubi szorgalmi feladatának, azonban az EP egy politikai határozatot hozott, amivel szemben semmi értelme jogi keresettel felállni nem jogi szervezeteknél.

A fentebb említett szervezeteknek – talán egyedül  a KÖJÁL-t  kivéve (mentális környezetszennyezés okán) – semmi közük sincs az egészhez, mi több, még reagálni sem tudnak rá, mert nincsenek meg a jogosítványaik.

Sajnálatos  módon ismét kiderült a) a pubi teljes alkalmatlansága b) a kormány totális dilettantizmusa.

Node, hős népünk győzni fog!

Vagy nem.

szijjarto.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr5912556055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása